روابط ایران و روسیه که در طول تاریخ، بارها آزمونهای دشوار را پشت سر گذاشته، امروز در مرحلهای قرار دارد که میتوان آن را نمادی از همکاریهای پایدار و آیندهمحور دانست.
روزنامه جوان نوشت: رئیسجمهور بارها متنهای نوشتهشده برای سخنرانیهایش را نخوانده و گفته است میخواهد حرف دلش را بزند. این موضع با نارضایتی اطرافیان او همراه شده است.
روزنامه ایران نوشت: کارشناسان انرژی از تأثیرات منفی فیلترشکنها بر مصرف برق و کاهش عمر باتری دستگاهها میگویند و تخمین میزنند که حدود ۱۶ درصد از برق کشور صرف استفاده از این ابزارها میشود.
روزنامه اصولگرا آتشسوزی بزرگ کالیفرنیا را شاهد آورده تا بگوید که دیدید آمریکا خیلی هم بزرگ نیست. همچنین مدعی شده که رسانههای اصلاحطلب خبر این آتشسوزی را سانسور کردهاند؛ چون همیشه غرب را قهرمان میخواهند!
روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز، وابسته به سازمان تبلیغات، نوشت: واشنگتن پست روز جمعه مقالهای منتشر کرد که پر از ادعاهای بیاساس بود، از جمله اینکه آیتالله خامنهای بیمار است و پسرش، مجتبی خامنهای، بهعنوان جانشین او توسط «روحانیون مسن» انتخاب شده است. ادعاهای مقاله بهراحتی قابل رد هستند.
روزنامه فرهیختگان نوشت: حمید رسایی ازجمله نمایندگانی است که از همان ابتدای انتخاب بهعنوان نماینده مجلس دوازدهم بارها خود را به صدر اخبار رسانهها رساند. اوج این بروز رسانهای نیز زمانی رخ داد که او درست در همان روزی که رهبر انقلاب تأکید کردند، سخنان اختلافانگیز و ستیزهگریها میتواند شیرینی مجلس جدید را از بین ببرد، در صداوسیما حاضر شد و مسئله ...
قانون نحوه اجرای اصل 175 قانون اساسی در سال 70، یک شورا برای نظارت بر صداوسیما تأسیس کرد. سابقه این شورا حاکی از انفعال و انجامندادن صحیح تکالیف است و مانند بسیاری از دیگر نهادها به سنت پنهانکاری وابسته است و خبری از آن نیست و گزارشی به ملت نمیدهد.
روزنامه کیهان نوشت: فیلم رقص «ن. م» در بند زنان زندان اوین آنهم برای کسی که محکوم امنیتی است و علیالقاعده باید نسبت به محکومین دیگر این زندان، محدودیتهای بیشتری داشته باشد گویای همه واقعیتهای موجود در اوین و دروغینهایی است که تاکنون توسط رسانههای دشمن پمپاژ میشود.
صداوسیما بیش از آنکه بازتابدهنده واقعیت ولو با روایت معین باشد، دنبال توجیه اقدامات رسمی جناحی به هر شیوهای است. دنبال نادیده گرفتن اکثریت بزرگی از مردمی است که خارج از دایره مخاطبان آن هستند. جالب اینکه همین کار را هم نادرست انجام میدهد و نتیجه عکس میگیرد. نمونه آن سوریه و مسئله فلسطین است.
از سیزدهم دیماه ۹۸ تا امروز نزدیک به هزار عنوان کتاب درباره حاج قاسم سلیمانی نوشته شده، از کتابچههای ۱۲ صفحهای گرفته تا آثاری که تعداد صفحاتشان ۷۸۰ را رد میکند. اما این حجم از کتاب که در راستای ابراز ارادت چاپ و منتشر شده چه میزان مخاطب دارند و چه حد از کیفیت را ارائه میدهند؟
نقل قول علی لاریجانی درباره ممانعت سعید جلیلی از حضور میرحسین موسوی در تلویزیون تایید شد. مصطفی سنایی فر، قائم مقام سابق دادستان ویژه روحانیت گفت: تنها کسی که با توجه به اختیاراتی که در دبیرخانه شورای امنیت ملی داشت و خود را مستظهر به حمایت مقامات عالی کشور میدانست، شخص آقای جلیلی بود که با این موضوع [سخنرانی میرحسین موسوی در تلویزیون] مخالفت نمود ...
روزنامه خراسان نوشت: رهبر معظم انقلاب با تاکید بر ضرورت همراهی و کمک فعالان سیاسی و رسانهای به دولت پزشکیان، مسیری روشن و مسئولانه برای تمامی عناصر دلسوز نظام ترسیم کردند. در همین راستا، دکتر جلیلی نیز با پیروی از این توصیه حکیمانه، در ابتدای شروع به کار این دولت در چند سخنرانی خود حمایت لفظی خود را از دولت اعلام کرد.
«در اساسنامه بنیاد، ردیف اختصاصی بودجه در لایحه بودجه سالانه، اساسا وجود ندارد و این هم به دلیل اصرار یاران شهید رئیسی برای پرهیز از هرگونه شائبه در بهرهمندی از امکانات و بودجه دولتی بوده است. در وزارت فرهنگ سالانه به صدها مجموعه و مؤسسه فرهنگی طبق قانون کمک میشود. این بند کمکهای دولتی یعنی این بنیاد هم مثل ۸۰ هزار مؤسسه فرهنگی چند منظوره و تک ...
گزارش چند هفته پیش یکی از دستگاههای امنیتی درباره ایتا این بوده که موساد با استفاده از برخی اکانتهای ایتا در گروههای بزرگ این پیامرسان حضور دارد تا به بهانه پیگیری آرمانها و خواستههای انقلابی همین هدف را پی بگیرد. انصافاً کار معقولی از طرف دشمن هم است که بخواهد این بخش از جامعه را از نظام جدا کند.
روزنامه کیهان نوشت: باورکردنی نیست اعضای «شورای عالی فضای مجازی» بعد از این همه کشو قوس، واتس اپ این پیامرسان بدنام را رفع فیلتر کردهاند که بارها به عنوان ابزار جاسوسی، ردیابی و نفوذ به دادههای کاربران از سوی موساد و کمپانیهای به اصطلاح خصوصیِ وابسته به آن، مورد استفاده قرار گرفته است.
فرض کنید پزشکیان منفردا دستور رفع فیلترینگ می داد و قوای دیگر را به هیچ می انگاشت. در آن صورت آیا این امکان وجود نداشت که مثلا قوه قضاییه از سر تلافی و به دست یک بازپرس، فیلترینگ را برگرداند؟ و مگر همین تلگرام را برخلاف خواسته دولت روحانی، یک بازپرس با اشاره ای از بالا و با دو سطر حکم فیلتر نکرد؟