به گزارش پایگاه خبری پروژه ایران، نظرتان درباره دو تا سه پنکیک نرم با موادی که همین الان در آشپزخانه خود دارید، چیست؟ این پنکیکها پفدار و نرم هستند، به راحتی درست میشوند و کاملا خوشمزهاند. شکلات چیپسی، موز له شده یا هر چیزی را که دوست دارید اضافه کنید تا آنها را شگفتانگیزتر کنید.
با چاشنی های مورد علاقه خود لذت ببرید: کره، شربت، میوه و…
مواد تشکیلدهنده
آرد: از آرد چندمنظوره استفاده کنید.
بکینگپودر: بکینگپودر پنکیکها را سبک و پفی میکند.
شکر: من از شکر سفید استفاده میکنم.
نمک: من از 1/4 قاشق چایخوری نمک استفاده میکنم.
تخم مرغ: یک تخم مرغ به پفدار شدن پنکیک کمک میکند.
شیر: از آنجایی که من بیشتر در خانه خودم از شیر کمچرب استفاده میکنم، هنگام تهیه پنکیک از این نوع شیر استفاده میکنم. میتوانید به جای آن از شیر کامل، شیر بدون چربی، شیر بادام شیریننشده یا شیر جو استفاده کنید.
وانیل: وانیل شیرینی و طعم عالی میدهد.
کره: کره ذوب شده پنکیکها را غنیتر میکند. اگر از کره بدون نمک استفاده میکنید، ممکن است لازم باشد کمی نمک بیشتر از آنچه در دستور غذا گفته شده است، اضافه کنید. به جای آن می توانید از روغن نباتی نیز استفاده کنید.
طرز تهیه پنکیک
در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر تخم مرغ و بقیه مواد خیس را با همزن بزنید.
مواد خشک و مرطوب را با هم ترکیب کنید. آنقدر هم بزنید تا دیگر گلولههای خشک آرد رت نبینید. ممکن است هنوز چند توده کوچک ببینید و این اشکالی ندارد. اگر خمیر خیلی غلیظ به نظر میرسد، شیر را کم کم اضافه کنید.
کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. حدود 3/4 فنجان از خمیر را روی ماهیتابه بریزید تا پنکیک درست شود.
حدود 3 دقیقه بپزید تا حبابها سطح پنکیک را بشکنند و سطح زیری آن قهوهای طلایی شود.
با کفگیر برگردانید و حدود 1 دقیقه دیگر طرف دوم را بپزید. آن را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.
این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود.