تصور کنید به رستورانی بروید که با خوردن غذاهایش به شما اطمینان دهد که با خوردن آن غذا دچار حمله قلبی خواهید شد! رستورانی که در آن همه غذاها ناسالم هستند!
این رستوران با وعده حمله قلبی همبرگر میفروشد
15 اسفند 1402 ساعت 11:19
گزارشگر : تحریریه پروژه ایران
تصور کنید به رستورانی بروید که با خوردن غذاهایش به شما اطمینان دهد که با خوردن آن غذا دچار حمله قلبی خواهید شد! رستورانی که در آن همه غذاها ناسالم هستند!
به گزارش پایگاه خبری پروژه ایران، یک رستوران در آمریکا وجود دارد به اسم «گریل حمله قلبی» که برای برگرهای بزرگ و غذاهای پر کالریاش معروف است. رستورانی که اعتقاد دارد با خوردن غذاهایش حتما دچار سکته قلبی خواهید شد.
این رستوران در سال 2005 توسط جان باس افتتاح شد؛ ایده این رستوران زمانی به ذهن جان رسید که موقع نوشتن پایان نامه در رابطه با بازاریابی در باشگاههای تناسب اندام متوجه شد خیلی از سوژههایش در رژیم غذایی خود تقلب میکنند و فکر کرد نباید کسی را به زور برای نگهداری رژیم غذایی تشویق کرد. او تصمیم گرفت راهی درست مقابل این را امتحان کند.
در این رستوران غذای سالمی وجود ندارد. در واقع این برگرها که حاوی سه تا چهار لقمه گوشتی، حداقل ۱۲ بُرش گوشت بیکن و پنیر فرآوریشده در بین سایر مخلفات است، همه و همه مشتری را در شرایطی قرار میدهد که احتمال حمله قلبی برایش وجود داشته باشد. ساندویچهای این رستوران غولهای سر به فلککشیدهای هستند که رویش با ۲۵۰ گرم تا یک کیلوگرم گوشت گاو پر شده و در هر پرس از غذای این رستوران میتوانید بین 8 تا 10 هزار کالری بگیرید.
این رستوران چهار نوع برگر دارد که در برگر چهار طبقهاش بیشترین حجم از مواد غذایی مضر و چربیها را پیدا میکنید. این برگر به عنوان ناسالمترین غذای جهان تاکنون شناخته شده است! سیب زمینی سرخکردههای این رستوران نیز با روغن خالص خوک سرخ میشوند و البته مشتریهایی با وزن بیش از ۱۷۰ کیلو یا بیشتر میتوانند آن را مجانی بخورند.
مالک این رستوران، جان باس همیشه لباسی مثل دکترها میپوشد و گارسنها هم لباس پرستاری به تن دارند؛ البته مشتریها هم از این قضیه جان سالم به در نبردهاند و آنها هم باید روپوشهایی به شکل لباس بیمارها به تن کنند. آقای باس ابزار بازاریابی جدیدی نیز به منوی رستوران اضافه کرده که «جنازه پخته مشتری قبلی» نام دارد! خود او درباره آن میگوید: «مشتری پیش از شما به خاطر حمله قبلی فوت کرد و من هم جنازهاش را پختم روی میز گذاشتم.»
باس عقیده دارد هدفش از ازائه دادن این گونه غذاها این است که شدت چاقی مردن را به آنها یادآوری کند. علاوه بر اینها او به سایر رستورانهای فستفود زنجیرهای با این ادعای نادرست که میتوانید در رستوران آنها غذای سالم بخورید، اعتقاد ندارد.
کد مطلب: 416885