کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

معرفی 3 کتاب انگیزشی برای نوجوانان

12 خرداد 1403 ساعت 12:04

گزارشگر : سهیلا صدیقی

درست است که فصل درس و امتحان رو به پایان است و بچه‌ها بیشتر دنبال تفریح و بازی هستند اما کتاب خوب را نمی‌توان از زندگی بچه‌ها و به ویژه نوجوانان حذف کرد.


به گزارش پایگاه خبری پروژه ایران، حالا زمان مناسبی برای مطالعه کتاب‌های غیر درسی است و شاید خواندن کتاب‌های انگیزی پیشنهاد خوبی برای نوجوانان باشد که در اینجا سه عنوان را به شما معرفی می‌کنیم.
 
کار عمیق
 
«کار عمیق» کتاب پرفروش و تاثیرگذاری است که مخاطب را از غرق شدن در دنیای دیجیتال نجات می‌دهد و همچنین با دنیای جدید و تکنولوژیک همسو و همگام می‌کند تا بتواند نتیجه‌ دلخواهش را از آن به دست بیاورد.
 
«کار عمیق» نوشته‌ کال نیوپورت نویسنده‌ آمریکایی است که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. نیوپورت فارغ‌التحصیل رشته‌ علوم کامپیوتر از دانشگاه ام‌آی‌تی و استاد دانشگاه جورج تاون است. او در این کتاب راهکارهایی در ارتباط با تمرکز و تعمق بیشتر بر کار را ارائه می‌دهد که افراد برجسته و نوابغ در زندگی حرفه‌ای خود اعمال کرده و از آن نتیجه‌های شگرفی گرفته‌اند. نیوپورت در کار عمیق علاوه بر ارائه‌ راهکار از نوابغ هر یک از رشته‌ها داستان‌های بسیار کوتاهی را آورده که نشان می‌دهد هر یک از آنها به چه شکل عمق را به کار خود آورده‌ و چه دستاوردهایی از آن داشته‌اند.
 
این کتاب برای دانش‌آموزانی که باید مطالب پیچیده‌ بسیاری را در مدت زمان کوتاهی فرا بگیرند، بسیار کاربردی و تاثیرگذار خواهد بود. به این علت که نیوپورت از توانایی مهمی به نام کار عمیق صحبت می‌کند که فرصت‌های زیادی را در اختیار فرد قرار می‌دهد، اما در صورتی که افراد این توانایی را نداشته باشند، خیلی زود از یادگیری موضوعات و مفاهیم فناورانه‌ی روز باز می‌مانند و در نتیجه طولی نمی‌کشد از چرخه‌ی اقتصادی بیرون خواهند ماند.
 
امروز انجامش بده
 
«امروز انجامش بده» یک کتاب ساده، خوش‌خوان و سرراست که حرف‌های مهمی برای نوجوانان و دانش‌آموزان دارد. بخش‌های آن به کوتاهی یک یادداشت وبلاگ در مورد بهره‌وری و استفاده‌ی تمام عیار از روز است. داریس فوروکس نویسنده‌ کتاب اقرار می‌کند که پیش از نوشتن این کتاب یک اهمال‌کار تمام‌عیار بوده و هر چه در این کتاب نوشته حاصل تحقیق و تجربه‌ی خودش در غلبه بر اهمال‌کاری و پشت گوش‌انداختن کارهای مهم است.
 
این کتاب جزئیاتی را جلوی چشم مخاطبش می‌آورد که معمولا با چشم غیرمسلح قابل‌رویت نیستند! نویسنده‌ی کتاب کاملا به تله‌هایی که افراد عادی در طول روز در آنها می‌افتند اشراف دارد و همین موضوع این کتاب را از دیگر کتاب‌های انگیزشی متمایز می‌کند.
 
فوروکس در این اثر، بیشتر از این که بر هدف‌گذاری تکیه کند، روی دیدن عادت‌های کوچک و به ظاهر کم‌اهمیت، تلاش برای تغییر این عادات، استمرار و کوتاه نیامدن پافشاری می‌کند. در واقع او پیشنهاد می‌دهد که افراد ابتدا سیستم فعلی که بر اساس عادت‌ها در طول سا‌ل‌ها شکل گرفته را بشناسند و بعد آن را به سیستمی با عادت‌هایی جدید تعویض کنند. در این صورت به جای دویدن به دنبال اهداف، خستگی از تلاش، پشت‌گوش انداختن و جا زدن، تنها با تغییر سیستم و عادت‌ها‌، خروجی‌ها و محصول‌های متفاوت و غیرقابل‌انکاری را خلق می‌کنند.
 
تو همانی هستی که می‌اندیشی
 
کتاب «تو همانی که می‌اندیشی» ۱۰۱ سال قبل نوشته و منتشر شد و می‌توان گفت سرمنشا حیات و شکل‌گیری کتاب‌های انگیزشی و خودیاری در انگلستان است. جیمز آلن نویسنده‌ این کتاب اعتقادی راسخ دارد که انسان یقینا همان چیزی است که خود می‌پندارد. او در این کتاب ذهن انسان را یک زمین حاصل‌خیز و آماده می‌داند که اگر رسیدگی نبیند و بذر خوب در آن کاشته نشود، علف‌های هرز و بی‌حاصل در آن فرصت رشد خواهند یافت و زمین را نابود خواهند کرد.
 
 


کد مطلب: 422532

آدرس مطلب :
https://www.theiranproject.com/fa/report/422532/معرفی-3-کتاب-انگیزشی-نوجوانان

پروژه ایران
  https://www.theiranproject.com