یک کارشناس مسائل بینالملل با اشاره به تاثیر منفی حمایت نکردن آمریکا از آتشبس در جنگ غزه بر گسترش تنشها در منطقه، دیدگاه خود را درباره پیام حملات سپاه پاسداران علیه مقرهای جاسوسی و تروریستی در عراق و سوریه برای رژیم صهیونیستی و آمریکا بیان کرد.
بسیاری از ناظران به چرایی انفعال آمریکا در برابر تنش های حاکم بر دریای سرخ پرداخته و در این باره نوشته اند که واشنگتن به واسطه متغیرهای مختلفی چون هزینه بالای جنگ و هراس از تبدیل شدن هرگونه رویارویی به جنگی تمام عیار از اصول خود نیز عقب نشینی کرده است.
با توجه به تایید قانون حمایت از گزارشگران فساد در شورای نگهبان، علی القاعده در روزهای آینده و پس از طی تشریفات قانونی در روزنامه رسمی منتشر و 15 روز پس از انتشار، لازم الاجرا خواهد شد. این قانون چه راهکارها و تدابیر مشکل گشایی را برای مبارزه با فساد در نظام اداری ایران به ارمغان آورده است؟ آیا این تدابیر و راهکارها مفید فایده خواهند بود؟ این نوشتار ...
با آغاز جنگ میان اسرائیل و حماس، عربستان شرط عادی سازی رابطه اش با اسرائیل را شناسایی حقوق فلسطینی ها در آینده غزه پسا جنگ قلمداد کرده است؛ شرطی که به واسطه مواضع رادیکال های حاضر در کابینه نتانیاهو، پذیرش آن دشوار به نظر می رسد و « بی بی» را بر سر یک دو راهی دشوار قرار داده است.
بر اساس جدیدترین ارزیابیهای موسسه امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی، در صورت آغاز جنگی میان این رژیم با حزبالله لبنان، در هر روز از آن دستکم ۱۵۰۰ موشک به اراضی اشغالی شلیک خواهد شد.
«از آغاز عملیات طوفان الاقصی، هر روز یکی از گروههای مقاومت منطقه حملهای را در نقطهای از منطقه ترتیب داده است؛ حملاتی که از قدرت نیروهای متحد ایران نشان دارند اما مستقلاً توسط سران مقاومت سازماندهی شده و بدون دخالت ایران انجام میشوند».
«حملاتی که اسرائیل در چند هفته گذشته علیه نوار غزه به اجرا گذاشته تبعات اقتصادی قدرتمندی را برای اسرائیل، کرانه باختری و سراسر خاورمیانه در پی خواهند داشت.»
پژوهشگر ترکیهای بر این باور است که دولت اردوغان هنوز میخواهد روابط خود با تلآویو را حفظ کند اما نه با کابینه فعلی نتانیاهو چراکه پس از عملیات طوفان الاقصی و حملات وحشیانه این رژیم به غزه، این کابینه با شرایط به وجود آمده در نوار غزه و در سراسر مناطق فلسطینی، باید تغییر کند.