رئیس اداره نظارت بر فرآوردههای بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه ۱۶درصد از کل مسمومیت با مواد شیمیایی مربوط به شوینده های خانگی است، گفت: میزان مسمومیت با شوینده ها طی سال های اخیر روند افزایشی داشته است.
مدیرکل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه از دست فروشها و زیرپلهایها لوازم آرایشی نخرید، گفت: محصولات آرایشی بهداشتی از فرآوردههای پرمصرف کشور هستند و به دلیل ارتباط مستقیم این محصولات با سلامت افراد، برخورداری از استانداردهای کیفی در آنها بسیار حائز اهمیت است.
رئیس سازمان غذا و دارو درباره چگونگی تامین دو واکسن جدید (روتاویروس و پنوموکوک) که قرار است بزودی به برنامه واکسیناسیون ملی اضافه شوند و همچنین وضعیت سرمهای تزریقی در کشور توضیح داد.
رئیس انجمن داروسازان ایران با تاکید بر اینکه افزایش بیرویه تعداد داروخانهها، به اقتصاد داروخانههای قدیمیتر فشار آورده است، گفت: طی کمتر از یک سال، ۳۰ درصد به تعداد داروخانههای کشور اضافه شده و بر همین اساس هم بسیاری از داروخانههای قدیمی تا مرز ورشکستگی پیش رفتند و خیلیها هم یا مجبور به جذب سرمایهگذار شدند یا به سمت تغییر شغل رفتند.
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به فروش چندبرابر قیمتی داروها در پلتفرمهای فروش اینترنتی دارو گفت: با رویکرد دارورسانی در منزل و سهولت دسترسی به دارو از مسیر داروخانه موافقیم اما برای این موضوع هم باید هفت شرط اساسی تعیین شده رعایت شود.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: تدوین دستورالعمل دارورسانی درب منزل در دستور کار قرار دارد تا بر این اساس داروی سالم از طریق داروخانه زیر نظر داروساز از مسیر سالم به دست بیمار واقعی برسد.
سرپرست اداره کل بازرسی سازمان غذا و دارو گفت: ۷۶ درصد داروخانههای کل کشور بهدنبال نظارت گسترده سازمان غذا و دارو بر فعالیت شرکتهای پخش و داروخانهها در سه هفته اخیر در زمینه شیرخشک بازرسی شد که بیش از ۲۰۰ شعبه پخش شیرخشک و ۱۲ هزار داروخانه در سطح کشور را دربرمیگیرد.
معاون برنامهریزی ادارهکل داروی سازمان غذا و دارو، خبر داد: با تامین مواد اولیه، تولید داروی متیمازول به زودی از سر خواهد گرفت ضمن آنکه شرکت تولید کننده دیگر نیز برای تولید این دارو ورود خواهد کرد.
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه داروی بیماران SMA در حال توزیع است، گفت: در صورت همکاری دستگاههای دیگر در تامین منابع مالی و ارزی مورد نیاز و اثبات هزینه اثربخشی، تامین داروی این بیماران ادامه خواهد داشت.
دستورالعمل فروش اینترنتی اقلام دارویی در صورت ابلاغ برای اجرا، به صورت قانونی پای اینترنت را به بازار دارویی کشور باز می کند و باید دید که آیا این رویه راهگشای نظام دارویی کشور خواهد بود یا زمینه را برای دردسرهای بیشتر دارویی فراهم خواهد کرد؟