شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ , 18 Jan 2025
چهارشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۲ ساعت ۰۴:۳۰
کد مطلب : 410740

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با رسیدسازهای جعلی

پروژه ایران : معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان از طریق برنامه‌های رسیدساز جعلی تلفن همراه هشدار داد.
هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با رسیدسازهای جعلی
هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با رسیدسازهای جعلی
به گزارش پایگاه خبری پروژه ایران، سرهنگ عبداله چولکی با اشاره به یکی از شیوه‌های کلاهبرداری اظهارکرد: کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری موفق شدند افراد فرصت طلبی را که از طریق سایت دیوار ضمن خرید کالاهای مختلف به بهانه نداشتن کارت عابربانک و پرداخت از طریق درگاه‌های مجازی نظیر آپ، تاپ و... با نشان دادن رسید جعلی پرداخت اینترنتی توانسته بودند بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال اخاذی کنند، شناسایی و دستگیر کرده و تحویل مقامات قضایی دهند.

وی با اشاره به این پرونده کلاهبرداری افزود: قیمت پیشنهادی متهمان برای خرید کالاها، بالاتر از عرف بازار بوده که این امر منجر به عجله مالباختگان در انجام معاملات و عدم بررسی و استعلام رسیدهای ارائه شده بوده است.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری در ادامه با هشدار به شهروندان خطاب به آنان گفت: چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق برنامه‌های مجازی خرید و فروش مانند دیوار، شیپور و... آشنا شده‌اید و فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را از طریق درگاه‌های مجازی نظیر آپ،تاپ و.. می‌کند و وعده ارسال پیامک واریز را تا ساعتی دیگر می‌دهد مراقب باشید. این افراد فرصت طلب برای جلب اعتماد با تلفن خود با اپراتور درگاه مجازی تماس می‌گیرند و در اینگونه مواقع شما باید با مراجعه به عابر بانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.

چولکی تصریح کرد: چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق برنامه‌های مجازی خرید و فروش مانند دیوار، شیپور و.. آشنا شده‌اید و فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را با ارائه رسید کاغذی عابر بانک یا شبا داده و ادعا می‌کند که  پیامک واریزی تا ساعتی دیگر می‌رسد شما می‌توانید بلافاصله  با مراجعه به عابر بانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.

وی با اشاره به این شیوه از کلاهبرداری گفت: به رفتارهای غیرمتعارف نظیر پیشنهاد قیمت بالا و انجام معاملات در محل‌های غیرمعمول حساس شده و دقت بیشتری در خصوص نحوه انجام معامله داشته باشید.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا همچنین تاکید کرد: در این نوع معامله اگر فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را از طریق درگاه‌های مجازی نظیر آپ،تاپ و… یا با ارائه رسید کاغذی عابر بانک و شبا می‌کند و حتی در ادامه پیامک واریز وجه نیز برای تلفن همراه شما ارسال می‌شود، دقت فراوانی در بررسی و احراز اصالت سرشماره بانک مربوطه داشته باشید؛ "ضمناً شما می‌توانید با مراجعه به عابر بانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.
گزارشگر : تحریریه پروژه ایران
https://theiranproject.com/vdcdoz0ozyt0f56.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما