شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ , 18 Jan 2025
پروژه ایران : نهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) امروز چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران در حال برگزاری است.
دادگاه منافقین
دادگاه منافقین
به گزارش پایگاه خبری پروژه ایران، در اولین جلسه دادگاه در ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲، نماینده دادستان اتهامات ۴ نفر از متهمان پرونده یعنی تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین) متهم ردیف اول، مسعود رجوی متهم ردیف دوم، مریم قجر عضدانلو (رجوی)  متهم ردیف سوم و مهدی ابریشمچی متهم ردیف چهارم پرونده را قرائت کرد.

در جلسه دوم دادگاه در  ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲، کیفرخواست متهمان ردیف ۵ تا ۲۳ پرونده اعم از زهره اخیانی، فهمیه اروانی، مهدی براهی، مژگان پارسایی، زهرا مریخی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی، مهدی خدایی، عباسعلی داوری فیضی پورآذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، مسعود طریقت، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمیان، محسن سیه گلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم قرائت شد.

در جلسه سوم دادگاه در ۵ دی ماه ۱۴۰۲، نماینده دادستان کیفرخواست متهمان ردیف ۲۴ تا ۳۳ اعم از ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلناز جواهری ساعتچی، مهربان حاجی‌نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی و نیکو خائفی اشکذری را قرائت کرد.

در چهارمین جلسه دادگاه در ۱۲ دی ۱۴۰۲، نماینده دادستان قبل از قرائت ادامه کیفرخواست به تشریح جنایات گروهک تروریستی منافقین پرداخت.

در پنجمین جلسه دادگاه در ۱۹ دی ماه، کیفرخواست متهمان ۳۴ تا ۴۲ پرونده قرائت شد.

در ششمین جلسه دادگاه در ۲۶ دی ماه، کیفرخواست متهمان ۴۳ تا ۷۰ قرائت شد.

در هفتمین جلسه دادگاه در ۳ بهمن ماه، کیفرخواست متهمان ۷۱ تا ۸۹ قرائت شد.

در هشتمین جلسه دادگاه در ۱۰ بهمن ماه، کیفرخواست متهمان ۹۰ تا ۱۰۵ قرائت شد. پس از آن عناوین اتهامی متهمان و شکات قرائت شد.  

این پرونده ۱۰۴ متهم حقیقی و یک متهم حقوقی (تشکیلات گروهک منافقین) دارد.

گزارش ایسنا، از جلسه نهم:

نهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) امروز چهارشنبه  ۱۱ بهمن ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران در حال برگزاری است.

در ابتدای جلسه امروز نماینده دادستان با حضور در جایگاه به ادامه قرائت کیفرخواست پرداخت.

نماینده دادستان ادامه داد: سیمای تلویزیونی مقاومت، برنامه تلویزیونی سازمان مجاهدین خلق ایران را تاسیس و راه‌اندازی کرد. رسالت این تلویزیون ابتدا گزارش عملیات‌های ارتش به اصطلاح آزادی‌بخش در جریان جنگ رژیم بعث عراق با ایران و انعکاس پیشرفت‌های نظامی سازمان بود که در ادامه ابعاد دیگری همچون عملیات روانی و تبلیغات سوء نیز به آن اضافه شد.

وی افزود: به مرور سیمای مقاومت در طول فعالیت خود تبدیل به یک تریبون مهم جهت انتقال دستورات تشکیلاتی و سخنان رهبران سازمان شد و منویات سازمان را در قالب پخش اخبار جهت تشویش اذهان عمومی، ارائه تفسیرها و تحلیل‌های جذاب و دروغ پراکنی دنبال کرد.

نماینده دادستان ادامه داد: تلویزیون سازمان پس از چندی با نام جدید سیمای آزادی تلویزیون به اصطلاح ملی ایران فعالیت خود را ادامه داد و تا امروز نیز تحت همین نام و به طور فعال برنامه‌هایی را در راستای تقابل با نظام جمهوری اسلامی پخش می‌کند. نقش سیمای مقاومت در تبلیغ تروریسم آن چنان پررنگ است که خود سازمان نیز بر دغدغه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تاثیر منفی این تلویزیون صحه گذاشته است.

وی افزود: مجلس ضد خلقی طی چند جلسه غیر علنی ضمن ابراز وحشت شدید از تهاجمات نیروهای آزادی بخش نیروهای مجاهدین خلق و اثرات عمیق گسترده برنامه‌های سیمای نفاق و فیلم‌های مقاومت، خواستار مقابله فوری رژیم شد. بنا به گزارشات موثر و رسیده از درون رژیم پوسیده مجلس ضد مردمی ارتجاع، طی چند جلسه غیر علنی گسترش و اوج‌گیری روز افزون تهاجمات نیروهای آزادی بخش مجاهدین خلق و همچنین تاثیرات عمیق و گسترده برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی مجاهدین در میان مردم را مورد بررسی قرار داده است.

نماینده دادستان بیان کرد: دری نجف آبادی نماینده مجلس ضد مردمی که به دنبال گسترش عملیات‌های نیروهای آزادی بخش مجاهدین خلق به این نواحی سفر کرده بود در یکی از جلسات ضمن ابراز وحشت از بالا گرفتن عملیات‌های مسلحانه مجاهدین نسبت به پخش سیمای مقاومت برنامه تلویزیونی سازمان در استان‌های مرزی و تاثیرات عمیق و گسترده برنامه‌های آن بر روی مردم اعلام خطر کرد.

وی تصریح کرد: سیمای مقاومت اصلی‌ترین وظیفه و هدف خود را تقویت دستگاه‌های زیر مجموعه سازمان از طریق تبلیغات گسترده می‌دانست و سعی در ایجاد زمینه مناسب تبلیغی در اذهان عمومی داشت. زیبا خرسندی و آشتیانی مسئول وقت سیمای مقاومت ماموریت این تلویزیون را اینگونه بیان کرده است که سیمای مقاومت نیز همانند سایر ارگان‌های تبلیغی مجاهدین هدفش آن است تا آنجا که توان دارد برنامه‌ها، مواضع تحولات و پیشرفت‌های مجاهدین ارتش آزادی‌بخش و کل مقاومت انقلابی را به آگاهی خلق قهرمان برساند.

نماینده دادستان با اشاره به راه اندازی شبکه تلویزیونی توسط منافقین با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: این سیما ضمن انعکاس تحولات سیاسی و اجتماعی تلاش می‌کند گسترش دستاوردهای جنبش آزادی‌خواهانه مردم ایران و مقاومت عادلانه و سازمان یافته آن‌ها را در زمینه‌های مختلف بازتاب کند.

وی گفت: تلویزیون سازمان با پخش برنامه‌های مختلف به کرات مخاطبین خود را به اعمال خشونت و اقدام علیه امنیت ایران فراخوانده است به عنوان نمونه یکی از این اقدامات آن است که در سال ۷۵ در قالب یک کلیپ ضمن پخش تصاویر ارتش به اصطلاح آزادی‌بخش از مردم ایران خواسته می‌شود به عضویت ارتش درآیند. 

نماینده دادستان بیان کرد: برنامه‌ی سیمای مقاومت با استفاده از دستگاه ویدیو ضبط کرده و سپس تکثیر می شد. این برنامه‌ها نهایتاً با اعلام شماره‌های سازمان در نقاط مختلف جهان از جمله امریکا، آلمان، فرانسه، انگلستان، بلژیک و سوئد راه‌های ارتباط با سازمان را ارائه می‌کرد.

وی با اشاره به دیگر اقدامات منافقین علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: اعضای منافقین در اتاق‌های مخصوص ضمن شنود بی‌سیم‌ها و تماس‌های تلفنی مربوط به ایران اطلاعات حاصله را در اختیار رژیم بعث عراق می‌گذاشتند و بسیاری از جنایات رژیم بعث عراق در جنگ با ایران با تکیه بر این اطلاعات صورت می‌گرفت.

نماینده دادستان در ادامه قرائت کیفرخواست به تشریح نحوه عضو گیری توسط سازمان تروریستی منافقین پرداخت.

در ادامه قاضی با اعلام تنفس اعلام کرد که ادامه دادگاه در نوبت عصر برگزار می شود.
گزارشگر : تحریریه پروژه ایران
https://theiranproject.com/vdcco1q0x2bqs48.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما