شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ , 18 Jan 2025
دوشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۴
کد مطلب : 420118
منبع : اقتصادآنلاین
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران؛

رد ادعای بانک مرکزی مبنی بر تامین به موقع ارز واردات/ فعالان اقتصادی 5 ماه در انتظار ارز

پروژه ایران : بانک مرکزی روز گذشته در شرایطی اخبار نقل شده از اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران مبنی بر توقف تخصیص ارز به واردات کالاهای اساسی را تکذیب کرد که امروز، کاوه زرگران، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران می گوید فعالان اقتصادی، 5 ماه است که منتظر تخصیص ارز هستند.
رد ادعای بانک مرکزی مبنی بر تامین به موقع ارز واردات/ فعالان اقتصادی 5 ماه در انتظار ارز
به گزارش پایگاه خبری پروژه ایران، روز گذشته داوود رنگی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اعلام کرده بود که یک ماه است، تخصیص ارز به واردات کالاهای اساسی متوقف شده است، موضوعی که علیرغم انتظار نسبت به پاسخگویی به رسانه ها، با واکنش سریع بانک مرکزی مواجه شد. این بانک با ارسال نامه ای به اقتصاد آنلاین اعلام کرد که این مطلب را تکذیب می کند و از ابتدای سال جاری (فروردین ماه)، بر اساس آمار موجود بانک مرکزی، ۲ میلیارد و ۷۷۲  میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

این تکذیبیه بانک مرکزی در شرایطی صادر شد که امروز، باز هم فعالان اقتصادی و اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران که در نشست صبحانه کاری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی با موضوع تحقق شعار سال و بررسی برخی مشکلات و مسائل پیش روی بخش خصوصی در اتاق تهران گرد هم آمدند، دوباره این موضوع را تکرار کردند.

کاوه زرگران، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: فعالان اقتصادی ۵ ماه است که منتظر تخصیص ارز هستند.

وی افزود: از ۳۰ مهرماه خیلی از شرکت های کالاهای اساسی را وارد و در بازارهای داخلی فروخته اند و منتظر تخصیص ارز هستند، از این تاریخ به بعد بسیاری از کالاها مشمول تخصیص ارز نشده اند.

زرگران گفت: بانک مرکزی دیروز اعلام کرده که اتاق تهران اطلاعات اشتباه داده، به عنوان رئیس انجمن غلات اعلام می کنم که ما محموله های متعددی از  شرکت های مختلف از ۳۰ مهر سال گذشته در نوبت تخصیص ارز هستند و هنوز نتوانسته اند ارز دریافت کنند. 

وی افزود: در ۵ ماه پایانی سال ۱۴۰۲ دولت خوراک مردم را از جیب بخش خصوصی و یا حالا وام هایی که بانک ها تامین کرده اند داده است و همچنان بخش خصوصی منتظر است که تعیین تکلیف شود.

زرگران ادامه داد: یک ماه از سال گذشته و وضعیت نرخ ارز به دلیل بودجه مشخص نیست گفته می شود که قرار است نرخ ارز شکر و برنج که ۲۸ هزار و ۵۰۰ است حذف شود، اما این موضوع ابلاغ نشده و این روند می تواند تامین این کالاها را در بازار در آینده مشکل کند.
گزارشگر : تحریریه پروژه ایران
https://theiranproject.com/vdcdfz0ojyt0xf6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما