پروژه ایران : سعید جلیلی برای چندمین بار کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شد.
به گزارش پایگاه خبری پروژه ایران، سعید جلیلی با حضور در وزارت کشور کاندیداتوری خود را ثبت کرد.
جلیلی با شعار «حیات طیبه» در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد بود و با کسب بیش از چهار میلیون رای سوم شد. او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز با شعار «جهاد بزرگ برای جهش ایران» نامزد شد اما پیش از برگزاری انتخابات به نفع سید ابراهیم رئیسی انصراف داد.
سعید جلیلی بعد از کاندیداتوری در انتخابات: به «تصمیمهای نقطه زن» نیاز داریم /رئیسجمهوری آینده باید به حداقلها راضی نباشد
سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران گفت: مردمی که در سوگ رئیس جمهور شهیدومحبوب خودشان، نشان دادند بهخوبی قدردان «خدمت و صداقت» هستند.خلق حماسه از حادثه هنر مردم ایران است. ملت خوب و فهیم ما سهم خود را انجام دادهاند و اکنون آمادهاند تا نقشهای بزرگتری برای پیشرفت کشور ایفا کنند.باور دارم مردم ما آنچه در امکان و توان آنها بوده است به صحنه آوردهاند و میآورند و این بزرگترین سرمایۀ کشور است.
وی افزود: چه دولتی میتواند قدردان مردم باشد؟ رئیس جمهور شهید این سرمایۀ مردمی را میشناخت و قدر آن را میدانست. کسی که پا به عرصۀ انتخابات ریاست جمهوری میگذارد، باید همچون رئیس جمهور شهید این سرمایۀ مردمی را بشناسد و قدر بداند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز به دولتی نیاز داریم که با همۀ وجود، عزم و اراده و برنامه داشته باشد تا این سرمایه را ارتقا دهد. ما در ده سال گذشته در «دولت سایه» به این اندیشیده ایم و با شبکهای گسترده از نخبگان و اساتید حوزههای مختلف پیرامون آن بررسیهای کارشناسی انجام داده ایم. در تمام این ده سال، فارغ از اینکه دولت مستقر، خود را رقیب ما می دانسته یا رفیق ما، نتایج بررسی و حل مساله ها را برای تایید، تصحیح یا تکمیل به دولتمردان ارایه کردیم.
وی تصریح کرد: رئیس جمهور باید بداند چه فرصتهایی وجود دارد و چگونه از این فرصتها به نفع ملت ایران استفاده حداکثری کند. به حداقلها و ادارۀ روزمرۀ کشور راضی نشود و به قلهها نگاه کند. پیشرفتهای مردم ما و روندهای جهانی به ما نشان میدهد، ما امروز در یک فرصت تاریخی هستیم. هرملتی که از فرصتهای تاریخی غفلت کرد، از مسیر پیشرفت عقب ماند.
جلیلی خاطرنشان کرد: این پیشرفت به دست نمیآید مگر با عدالت. عدالتی که در جهت جهش کشور، برای مشارکتدادن ظرفیت تکتک مردم ایران حق قائل باشد و آن را به میدان بیاورد. «این حق یک یک (همۀ) مردم عزیز ایران است که برای جهش این کشور دوست داشتنی نقشی ایفا کنند و این وظیفۀ دولت است که برای آن برنامه داشته باشد.» تبعیض نمیگذارد «همه» حرکت کنند.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: بدون مناسبات عادلانه، سرمایهها به ضرر همه تلف میشود و به سود عدهای معدود به کار گرفته میشود. در مناسبات عادلانه است که همۀ ظرفیتها به کار گرفته میشوند، حصارها و انحصارها شکسته میشود، خطکشیهای نادرست برداشته میشود، و پیشرفت محقق میشود. برای جهش، برای پیشرفت، مشارکت حداکثری مردم لازم است، عدالت لازم است. «همه» باید امکان حرکت و رشد داشته باشند.
وی افزود: امروز درادامۀ موفقیتهای مسیر شهید عزیز، به تصمیمهای صحیح و بهموقع نیاز داریم، تا نه تنها دچار روزمرگی نشویم، بلکه به قلههای پیشرفت دست پیدا کنیم. هنر تدبیر یعنی باید فرصتهای فرهنگی، تاریخی، منطقهای، اقتصادی، علم و فنآوری را از قبل شناخته باشیم؛ اولویتبندی و برنامهریزی کرده باشیم؛ و با اشراف لازم بر برنامه، آن را به اجرا درآوریم.تا تا نتیجۀ تحقق برنامه ها، بهره بردن تک تک مردم ایران باشد، نه فقط عدهای خاص.
وی افزد: همچنان که باید آسیبها را که مانع این پیشرفت است شناخته باشیم و اجازه ندهیم مانع این پیشرفت شود.ویژۀ «آسیبهای اداری-اجرایی-سیاسی که به ظاهر ساده و پیش پا افتاده به نظر میآید، اما موجب انحصارها، اتلاف سرمایهها، معطل ماندن ابتکارها، و کندی و توقف در مسیر تعالی کشور میشود.» مردم عزیز و شرافتمند ایران! کشور بزرگ و دوست داشتنی ما برای پیشرفت بیشتر و عدالت پایدارتر، به «تصمیم های نقطهزن» نیاز دارد. در لحظهای که نظم دنیا و منطقه غرب آسیا در حال تغییر است، بیش از هر لحظه دیگری به «تصمیمهای نقطه زن» نیاز داریم تا پیشرفت کنیم و از سایر کشورها چند دهه عقب نمانیم. تصمیم نقطهزن یعنی توجه و تمرکز بر اولویتها.
جلیلی افزود: یعنی اشراف داشتن بر تصمیم ها، یعنی تمرکز بر تصمیمهایی که ریشه های مشکلات را هدف می گیرندیا با توجه به فرصتهای بزرگ جهانی در اطرافمان، کشور را جهشی بزرگ میدهند. یعنی «مراقبت از دامها و راهزنهایی که میخواهند دولت را به بیراهه و حاشیه ببرند،» در عصر فناوری کوانتوم و هوش مصنوعی هم اگر درگیر لفاظی ها و سیاستبازیهای بیمورد شویم و از توسعه بومی فناوری ها غافل شویم، نتیجه اش دست چندم بودن خواهد شد. برای پیشرو بودن باید نقشه راه داشت.
وی تصریح کرد: امروز ایران در جهان یک کشور ممتاز است، و در حال حرکت به سوی قلههای پیشرفت است و تداوم این مسیر جز با کار و تولید و مشارکت عادلانه همه مردم شدنی نیست.به ایران عزیز ما اکنون همتراز قدرتهای بزرگ مینگرند و باید به هر نامزدی که میخواهد ایران و ایرانی را قدرتمندتر از همیشه ببیند خوش آمد گفت و هر رأیی که به صندوق ریخته میشود را مبارک دانست.
جلیلی گفت: اکنون ما همه مردم ایران به میدان انتخابات آمدهایم: برای استمرار خدمت، صداقت و کارآمدی دولت برای پیشرفت بیشتر و عدالت فراگیرتر برای رفع موانع حضور مردم، برای جبران عقبماندگیها، برای تولید و تلاش در کنار همدلی و اخلاق و هوشمندی سیاسی بدون سیاسی بازی، و برای ایرانی در جایگاه جهانی در تراز انقلاب اسلامی.
وی افزود: اکنون، نوبت عدالت برای نقشآفرینی تکتک مردم ایران جهت مشارکت در پیشرفت کشورشان است. اکنون، زمان تدبیر برای یک تصمیم بزرگ است. اکنون فرصت جهاد بزرگ برای جهش ایران است.