شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ , 23 Nov 2024
جمعه ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۴۶
کد مطلب : 426193
منبع : ايرنا

قالیباف: اگر با مذاکره به منافع‌مان برسیم مذاکره می‌کنیم

پروژه ایرانی : رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که می‌توانیم با مذاکره به آرمان‌ها و مقصود خود برسیم، چرا جنگ و خونریزی را دنبال کنیم. اما اگر در مذاکره طرف مقابل صداقت آمریکایی داشت، باید به آن محکم و دقیق پرداخت.
قالیباف: اگر با مذاکره به منافع‌مان برسیم مذاکره می‌کنیم
به گزارش پایگاه خبری پروژه ایرانی، محمدباقر قالیباف جمعه (۱۹ مردادماه) در «گردهمایی سالانه طلاب عصر انقلاب» که با حضور جمع زیادی از طلاب منتخب سراسر کشور برگزار شد، اظهار داشت: جنس مردم سالاری، از جنس شرعی و دینی است و از جنس فرهنگ و دموکراسی غربی نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: موضوع مشروعیت، مقبولیت، حقانیت و مشارکت هم مهم است و اساس و پایه شرعی دارد و رهبر معظم انقلاب هم سه رکن اصلی مکتب امام راحل را عقلانیت، معنویت و عدالت می‌دانند.

وی افزود: در حوزه عقلانیت منظور رهبر معظم انقلاب، عقلانیت اسلامی است که مردم سالاری دینی و انتخابات در آن وجود دارد. در عقلانیت مدنظر مقام معظم رهبری، نظم مدنی و مشارکت‌ها دیده شده و فرصت استقلال را به کشور می‌دهد.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه حکومت اسلامی با رویکرد عقلانیت اسلامی به دنبال انسجام است، یادآور شد: منتظر واقعی امام عصر(عج) کسی است که صالح و مصلح باشد و در راه اصلاح شمشیر زده و حرکت کرده و با فساد و ظلم مبارزه کند.

قالیباف با بیان اینکه عقلانیت اسلامی سبب استقلال و آزادی برای مردم کشور می‌شود، بیان کرد: عقلانیت اسلامی ما را به انجام عدالت و معنویت موظف می‌کند، البته عقلانیت، معنویت و عدالت باید به صورت متوازن انجام شود.

دلیل وجود آسیب‌های اجتماعی در کشور بی‌عرضگی ما مدیران است
وی با اشاره به آسیب‌های مختلف اجتماعی در کشور گفت: دلیل آن بی عرضگی ما مدیران است که بین کار و فعالیت تفاوتی قائل نیستیم، حتی به دانشجویان خود گفتم که بین شغل و کار تفاوت است؛ چراکه شغل انجام کار نکرده و ماهی ۱۸۰ ساعت اضافه کاری است، اما ویژگی کار اعتبار و اختیار است.

قالیباف ادامه داد: اگر فعالیتی انجام دادیم که اعتبار و اختیار نیاورد، آن فعالیت کار نیست و باید متوقف شود و در تصمیم‌های ستادی تجدیدنظر کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته در این راه حتما دشمن خارجی، برخی مسائل داخلی، چالش‌های بیرونی و درونی وجود دارند که باید به همه آنها توجه کرد تا دوست و دشمن خود را به درستی بشناسیم.

وی با بیان اینکه نگاه امام خمینی(ره) برخواسته از قرآن و مکتب اهل بیت(ع) بود، تصریح کرد: امام به خود، مردم و خداوند ایمان داشت و باید امام را از تفسیر رهبر معظم انقلاب که به خوبی امام را می‌شناختند و تجربه ایشان در مسیر جمهوری اسلامی ایران عمیق است، شناخت. چرا که هیچ فردی تا امروز به اندازه رهبر انقلاب تعریف، توصیف و تبیین امام راحل را انجام نداده است.

قالیباف با بیان اینکه برای ادامه داشتن راه شهدا و امام راحل باید دین در اداره جامعه کارآمد شود، گفت: معتقدم باید کارآمدی دین را در اداره جامعه به اثبات برسانیم و باید دین و دنیای مردم را توامان داشت. چرا که هرکدام بدون دیگری بی ارزش است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: هدف از انقلاب تورم بیش از ۴۰ درصد، ثروت اندوزی، ظلم و به دنبال هوا و هوس بودن، نبود.  

رئیس قوه مقننه درباره اینکه تا چه زمانی باید مبارزه کرد، اظهار داشت: طبق گفته قرآن تا زمانی که ظلم هست باید مبارزه کرد و نمی‌توان ظلم را دید و نسبت به آن بی تفاوت بود. چرا که از ویژگی‌های انقلاب اسلامی مبارزه با سلطه گری و سلطه پذیری است.

قالیباف مذاکره‌ای را به صلاح کشور دانست که عزتمندانه باشد و افزود: در زمان مذاکرات هسته‌ای اعلام کرد با مذاکره موافقم به شرطی که مذاکره روشی برای مبارزه شود.

وی ادامه داد: زمانی که می‌توانیم با مذاکره به آرمان‌ها و مقصود خود برسیم، چرا جنگ و خونریزی را دنبال کنیم. اما اگر در مذاکره طرف مقابل صداقت آمریکایی داشت، باید به آن محکم و دقیق پرداخت.

قالیباف با اشاره به مشکلات صنعت خودروسازی کشور گفت: دست کارگرها و سرمایه‌گذارهای صنعت خودرو را می‌بوسم، اما نحوه مدیریت این صنعت بسیار ضعیف است. چرا که موشک با بهترین کیفیت می سازیم ولی توانایی ساخت یک گیبرکس با کیفیت برای خودرو نداریم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی درغزه خاطرنشان کرد: امام راحل در سال ۱۳۴۳ خطر رژیم صهیونیستی را تشخیص داده و درباره آن هشدار دادند. حتی امام راحل به این موضوع اشاره کرده بودند که ریشه این رژیم در آمریکا است که نشان دهنده نگاه دینی امام به سنت‌های الهی است.
گزارشگر : تحریریه پروژه ایران
https://theiranproject.com/vdccoeq012bqis8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما