دم کردن، همان عصارهگیری از گیاه به وسیله آب است که باعث میشود خواص گیاه به آب منتقل شود و البته برای تهیه دمنوش از قسمتهای مختلف گیاه (ریشه، ساقه، برگ، گل، میوه و دانه … ) که میتواند خشک یا تازه باشد، استفاده میشود.
نکاتی برای افزایش کیفیت دمنوش
4 اسفند 1402 ساعت 11:29
گزارشگر : تحریریه پروژه ایران
دم کردن، همان عصارهگیری از گیاه به وسیله آب است که باعث میشود خواص گیاه به آب منتقل شود و البته برای تهیه دمنوش از قسمتهای مختلف گیاه (ریشه، ساقه، برگ، گل، میوه و دانه … ) که میتواند خشک یا تازه باشد، استفاده میشود.
چگونه دمنوش درست کنیم؟
کد مطلب: 415771