شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ , 23 Nov 2024
جمعه ۴ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۲۹
کد مطلب : 415771

نکاتی برای افزایش کیفیت دمنوش

پروژه ایران : دم کردن، همان عصاره‌گیری از گیاه به وسیله آب است که باعث می‌شود خواص گیاه به آب منتقل شود و البته برای تهیه دمنوش از قسمت‌های مختلف گیاه (ریشه، ساقه، برگ، گل، میوه و دانه … ) که می‌تواند خشک یا تازه باشد، استفاده می‌شود.
دمنوش
دمنوش
چگونه دمنوش درست کنیم؟
  1. 1. مقداری آب را درون کتری یا سماور می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا به جوش برسد. میزان آب بستگی به مقدار دمنوشی دارد که می‌خواهیم آماده کنیم. مثلا برای دو نفر، دو لیوان آب لازم است.       
       2. به اندازه لازم از گیاهانی که می‌خواهیم دم کنیم، درون قوری چینی یا شیشه‌ای که در دارد  می‌ریزیم. آب جوش‌آمده را به آنها اضافه می‌کنیم. 
  1. در قوری را می‌بندیم و روی سماور یا جایی که گرمای ملایمی دارد، قرار می‌دهیم. زمان دم کشیدن بستگی به نوع دمنوش دارد.پس از عبور دادن از صافی آن را میل کنید. برای شیرین شدن دمنوش می‌توانید از کمی عسل یا نبات استفاده کنید.
 
نکاتی برای افزایش کیفیت دمنوش
 
ـ اگر موادی که می خواهیم از آنها دمنوش تهیه کنیم، خرد شده و ریز باشد ، عصاره آن ها هنگام دم شدن بهتر خارج می‌شود.

ـ بهتر است زمان زیادی از به جوش آمدن آب نگذشته باشد.

ـ هنگام دم کشیدن، روی قوری حوله و یا دستمال کوچک و تمیز قرار دهید و  قوری را در محل داغ یا حرارت مستقیم قرار ندهید.

ـ زمان دم کشیدن دمنوش، طولانی‌تر از زمان مشخص شده نشود.

ـ دمنوش‌ها به صورت مجزا و ترکیبی مورد استفاده قرار می‌گیرند که باعث به وجود آمدن طعم‌های مختلفی می‌شود. با بررسی کردن خواص و شناسایی دمنوش‌های مختلف به نوشیدنی‌هایتان تنوع دلپذیر بدهید.

ـ حتما دمنوش‌ها را به صورت تازه مصرف کنید و از نگهداری بیش از یک روز خودداری کنید.
 
 
 
 
 
گزارشگر : تحریریه پروژه ایران
https://theiranproject.com/vdccmpq0s2bqsm8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما