آش، این غذای نمادین ایرانی، ریشه در دوران باستان دارد و برخی روایتها آن را به امپراتوری ساسانی مرتبط میکنند. ساسانیان از قرن سوم تا هفتم میلادی بر ایران حکومت میکرد. آش در اصل یک غذای روستایی بود که مردمی که ...
یک عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به اینکه در این فصل هوا گرمتر می شود و رطوبت هوا افزایش پیدا می کند، بهتر است غذاهایی که ساده و اجزا و ترکیبات کمتری دارند، مصرف شود.
چای کرک (Karak tea) یک نوع چای شیری ادویهدار است که منشاء آن کشور هند است. این چای در کشورهای خاورمیانه و جنوب آسیا نیز بسیار محبوب است. چای کرک از ترکیب چای سیاه، شیر، و ادویههایی مانند زنجبیل، هل، و دارچین ...